Jewellery Designer & Goldsmith

Hedendaagse juwelen op maat

Saskia Shutt is een Belgisch-Britse juwelenontwerpster die gespecialiseerd is in het creëren van op maat gemaakte juwelen in verantwoord zilver, goud, platina en edelstenen. 100% handgemaakt door Saskia in haar atelier in Brussel.

In overleg bespreekt Saskia je ideeën en wensen om je te helpen je droomjuweel te creëren. U kunt uw ideeën telefonisch bespreken, atelierafspraken maken en ook werken via e-mail en zoomconsultaties.

Steun "De Warmste Week" en verwen iemand met een hartje in Fairmined silver voor kerstmis. Klik op de foto om naar de online shop te gaan

Maatwerk

Saskia is gespecialiseerd in gepersonaliseerde opdrachten, waaronder unieke verlovings-, trouw-, eternityringen en rouw-/herdenkingssieraden.

Saskia werkt met Fairmined Eco-goud en Fairmined zilver om je sieraden te maken.

“The Journey to the Origins” is een korte video met de reis die Saskia ondernomen heeft naar de Fairmined Ecologische goudmijnen.

Kom meer te weten en lees het verslag over de Fairmined-premie

Herbewerkingen

Klanten kunnen hun oude, gebroken of ongedragen juwelen in edelmetalen laten herbewerken in het atelier.

Hier worden de juwelen gedemonteerd en hersmolten, vervolgens wordt het edelmetaal opnieuw gevormd tot een nieuw juweel.

Dit geeft een geheel nieuw juweel en behoud de sentimentele waarde van jou oude juwelen.

Saskia Shutt Jewellery Brussels
Fotograaf Nathalie Stroobant

Saskia Shutt

Juweelontwerpster en goudsmid

Saskia is een juweelontwerpster die klassieke en hedendaagse invloeden combineert, om prachtige, tijdloze en unieke juweelstukken te creëren.

Saskia’s op maat gemaakte creaties zijn handgemaakt uit edelmetalen en edelstenen. Ze werkt meestal op bestelling.  

“Als goudsmid geloof ik dat ik een verantwoordelijkheid heb ten aanzien van de ambachtelijke mijngemeenschappen van edelmetalen. Daarom ben ik lid van Ethical Metalsmiths en Fair Luxury.  Een deel van mijn Ethical Metalsmiths lidmaatschap gaat naar hun fondsenwervingsproject “Better without mercury”. Help ons de nodig fondsen te werven om kwik, een giftig product voor mens en planeet, uit de mijnindustrie te verwijderen”. 

Hi Saskia, I just wanted to say hello and tell you that I have so many people and jewellers compliment me on my rings.
Black diamond rose gold engagement and wedding rings
Nicole – USA
November 2017

My Newsletter

Subscribe to receive email newsletters about my work, shows, events and offers.

Thank you, please keep an eye open for our confirmation email.

Saskia Shutt Fairmined license
× Hello, how can I help you? Available from 10:00 to 18:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday