Op bestelling

LAAT EEN UNIEK JUWEEL SPECIAAL VOOR JOU MAKEN

Juwelen op bestelling worden met plezier voor jou gemaakt bij Saskia Shutt
Designs. Spring uit de menigte met een uniek juweelstuk. Laat een heel
presoonlijk juweel voor je creëren, dat je met fierheid kunt dragen.

Juwelen op bestelling

Als goudsmid maakt Saskia regelmatig juwelen in opdracht voor klanten; een
creatie waarbij zij zelf het edelmetaal en de edelstenen speciaal uitzoekt of een volledige herbewerking van een bestaand juweel in goud.

Je kan Saskia bezoeken op afspraak in haar atelier in Brussel. Tijdens de
consultatie in haar atelier, kan je jouw ideeën en wensen met Saskia bespreken. Als het creëren van een eigen, uniek juweel voor jou te ontmoedigend is, maar altijd een droom geweest, vrees niet: Saskia zal je stap voor stap begeleiden in het verwezenlijken van deze droom. Je kan zelfs vragen om jouw juweel met Fairminded edelmetalen of  Fairtrade Goud te creëren.

Stuur een e-mail voor een vrijblijvende afspraak.

Verloving- en trouwringen

Unieke juweelstukken in goud, platina en palladium met diamanten worden enkel in opdracht gemaakt. Ook een eigen ontwerp voor een unieke gebeurtenis zoals een verloving, een huwelijk, een geboorte of een doopsel kan je laten creëren bij haar in het atelier.

Fairtrade Goud

De edelmetalen zijn meestal (waar mogelijk) aangekocht bij duurzame en verantwoorde leveranciers. Duurzame edelmetalen: dit is zilver en goud, dat terugkomt uit de maatschappij en gerecycled wordt, via een traceerbaar proces
in fijn goud, in de edelmetaal-raffinaderij. Het materiaal voor verantwoorde edelmetalen komt in de vorm van schroot, uit sectoren zoals sieraden-, geschenken-, medische en elektronica-industrieën.

Duurzame edelmetalen

Mens en planeet worden momenteel bedreigd door onze consumptiemaatschappij. rose gold wedding ringsDoor uitbuiting van natuurlijke bronnen en onze ecosystemen, creëren we potentiële problemen die generaties in beslag kunnen nemen om opgelost te worden. Momenteel woeden er mondiale debatten over het oplossen van deze problemen; in de juweelindustrie is er een groeiende vraag naar ‘groen goud’ – dat wil zeggen, schoner, groener, gerecycleerd, eco-vriendelijk en zelfs ethisch
goud.

Een nieuwe generatie van sociaal bewuste juweelconsumenten eisen een
groener alternatief. Verantwoord goud of LBMA is een antwoord op deze vraag, door het aanbieden van een gerecycleerd alternatief.

De leveringstermijn is ongeveer van 4 tot 6 weken, aangezien elk stuk volledig
met de hand wordt gemaakt.